info@kinepraktijkgent.be 09 225 72 18 - 0498 43 42 54

Voorstelling KinePraktijkGent

Kinesitherapie en Algemene Revalidatie Kruideniersstraat 2 bus 001, Gent

Wij bieden kinesitherapie en algemene revalidatie aan heel diverse doelgroepen; onder meer spier-en gewrichtsproblemen, neuromusculaire klachten, postoperatieve revalidatie, prenataal, postnataal, instabiliteit, rugschool, sportblessures, chronische aandoeningen (fibromyalgie, reuma, parkinson, …) enz.

Bij klachten ter hoogte van het houdings- en bewegingsapparaat wordt u in deze praktijk behandeld door middel van algemene revalidatie en kinesitherapie. Dit omvat een passieve behandelingswijze met o.a. mobilisaties, stretching, massage, …. Aanvullend wordt hierbij heel vaak de nadruk gelegd op actieve oefentherapie.

In de praktijk te Gent is er hiervoor heel wat oefenmateriaal aanwezig waardoor wij opteren om de revalidatie in de praktijk te doen vanaf het moment dat het mogelijk is voor u om u te verplaatsen naar ons. De doelgroepen voor algemene revalidatie en kinesitherapie zijn heel divers, onder meer spier-en gewrichtsproblemen, postoperatieve revalidatie, postnataal, instabiliteit, rugschool, sportblessures, chronische aandoeningen (fibromyalgie, reuma, parkinson,…) enz.